preskoči na sadržaj

Srednja škola Ivana Trnskoga Hrvatska Kostajnica

Login
Brojač posjeta
Ispis statistike od 3. 10. 2016.

Ukupno: 206097
Virtualna šetnja školom

Klikom na sliku možete virtualno prošetati našom školom i putem interaktivnih točki upoznati zanimanja koja obrazujemo.... 

Srednja škola Ivana Trnskoga nalazi se u Hrvatskoj Kostajnici u ulici Hrvatskih branitelja br. 14., neposredno uz Osnovnu školu Davorina Trstenjaka, te sa sportskom dvoranom čini jedan arhitektonski kompleks. Škola se nalazi sjeverno od glavne gradske prometnice u relativno mirnom dijelu grada. Zgrada je okružena zelenim površinama, koje su kultivirane.

Obrazovna područja - programi i trajanje obrazovanja:

trogodišnji program:                                     stolar (klasični model) i

četverogodišnji programi:                            opća gimnazija,

                                                                       ekonomist

                                                                      šumarski tehničar

Dabar natjecanje

 

E - SPOMENICA
Europski tjedan strukovnog obrazovanja

 

Kalendar
« Travanj 2024 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
Prikazani događaji

Pitanja i odgovori
 Naslov: FAQ

  • Naj 10 pitanja

  • Nedavna pitanja

  • Arhiva pitanja
Korisni linkovi
XIII. Državno natjec...
Vijesti
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
Dani kruha - Dani zahvalnosti za plodove zemlje 2014.
Autor: Branka Ljepoja, 17. 10. 2014.

Dane kruha – dane zahvalnosti za plodove Zemlje obilježili smo kratkim programom u kojem  je sudjelovao školski zbor pod vodstvom profesora Ivice Kotromanovića, a časna Ivanka Ljubica Lisak blagoslovila je hranu molitvom.


Ana Rizmaul, profesorica likovne kulture je zajedno s učenicima estetski uredila hol škole. Ovim putem zahvaljujemo se svim učenicima i njihovim majkama koje su za danas pripremile krušne proizvode….

            Razredni odjeli imali su zadatak uz krušne proizvode po izboru pripremiti i tradicionalne kolače austrijskoga podrijetla. Na učeničkim štandovima mogle su se vidjeti krafne, kuglof, išleri, krencli, štrudle, kiflice, keksi, buhtle, kremšnite, i sl.

            Cilj obilježavanja Dana kruha tradicionalnim kolačima austrijskog porijekla ima edukativni karakter kako za učenike tako i za nastavnike. Spomenute slastice većinom uzimamo „zdravo za gotovo“ ne razmišljajući o njihovom porijeklu, a one imaju dugu tradiciju pripremanja.

            Na kraju je Povjerenstvo od 3 profesora:

  1. Ana Rizmaul, profesorica likovne kulture
  2. Dubravko Bunjevac, profesor šumarske grupe predmeta
  3. Mirjana Špoljarić, profesorica geografije

 

odabralo je: 1. najljepši štand sa etno elementima – 2d i 3d

                   2. najraznovrsniji štand – 4b

                   3. estetski najuređeniji – 4a

                   4. štand s najbogatijom ponudom hrane spravljene po receptima koji vuku    korijene iz Austro – ugarskog kulinarstva – 1a

 

Čestitamo svim pobjednicima, a zahvaljujemo i svim ostalim razredima na uloženom trudu.





[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
Vijesti
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
Dani kruha - Dani zahvalnosti za plodove zemlje 2014.
Autor: Branka Ljepoja, 17. 10. 2014.

Dane kruha – dane zahvalnosti za plodove Zemlje obilježili smo kratkim programom u kojem  je sudjelovao školski zbor pod vodstvom profesora Ivice Kotromanovića, a časna Ivanka Ljubica Lisak blagoslovila je hranu molitvom.


Ana Rizmaul, profesorica likovne kulture je zajedno s učenicima estetski uredila hol škole. Ovim putem zahvaljujemo se svim učenicima i njihovim majkama koje su za danas pripremile krušne proizvode….

            Razredni odjeli imali su zadatak uz krušne proizvode po izboru pripremiti i tradicionalne kolače austrijskoga podrijetla. Na učeničkim štandovima mogle su se vidjeti krafne, kuglof, išleri, krencli, štrudle, kiflice, keksi, buhtle, kremšnite, i sl.

            Cilj obilježavanja Dana kruha tradicionalnim kolačima austrijskog porijekla ima edukativni karakter kako za učenike tako i za nastavnike. Spomenute slastice većinom uzimamo „zdravo za gotovo“ ne razmišljajući o njihovom porijeklu, a one imaju dugu tradiciju pripremanja.

            Na kraju je Povjerenstvo od 3 profesora:

  1. Ana Rizmaul, profesorica likovne kulture
  2. Dubravko Bunjevac, profesor šumarske grupe predmeta
  3. Mirjana Špoljarić, profesorica geografije

 

odabralo je: 1. najljepši štand sa etno elementima – 2d i 3d

                   2. najraznovrsniji štand – 4b

                   3. estetski najuređeniji – 4a

                   4. štand s najbogatijom ponudom hrane spravljene po receptima koji vuku    korijene iz Austro – ugarskog kulinarstva – 1a

 

Čestitamo svim pobjednicima, a zahvaljujemo i svim ostalim razredima na uloženom trudu.





[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju