2017-10-17 09:32:12

Dani kruha

Svake godine u listopadu obilježavamo Dane kruha – dane zahvalnosti za plodove zemlje. Dani kruha provode se u Hrvatskoj od 1992. godine na školskoj, županijskoj i državnoj razini, a naša škola redovito sudjeluje u programu obilježavanja i to izradom raznovrsnih slastica i ukrašavanjem razrednih štandova...

Ove godine imali smo i kratki program u kojem je nastupio naš školski pjevački zbor, članovi dramske skupine, a časna Ivanka Ljubica Lisak blagoslovila je donesenu hranu.

                Povjerenstvo od 3 nastavnika ocjenjivalo je razredne štandove. Članovi Povjerenstva bili su su nastavnici: Lana Deraković-Rakas, Pavle Kašikić i knjižničarka Branka Ljepoja.

Izabran je

najljepši štand sa etno elementima - 1a razred

najraznovrsniji štand - 2b razred

estetski najuređeniji štand - 3e razred

Najboljim razrednim odjelima na kraju programa ravnateljica je uručila priznanja.

 

Ove godine Dani kruha u našoj školi imali su  i humanitarni karakter. Svaki razredni odjel poklonio je dio proizvoda korisnicima Društvenog centra Hrvatska Kostajnica, koje su predsjednici razreda nakon degustacije odnijeli u Centar i uručili korisnicima Centra.

 

Još jednom hvala svim učenicima i njihovim roditeljima, bakama... na trudu koji ste uložili u spravljanju ovih ukusnih delicija.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Srednja škola Ivana Trnskoga Hrvatska Kostajnica